Activiteiten - nieuwtjes

Maandag 22 maart 2021


Vandaag mocht ik, Suus coaching en training, de teambuildingsdag van Cessio B.V. verzorgen. 
De medewerkers hebben het thema van deze dag samen vastgesteld: kennismaken vanuit het zijn en vanuit het werk met elkaar en daardoor het bevorderen van een positieve goede sfeer in het team Cessio. Het programma is hierop volledig afgestemd. 
Na een eerste rondje kennismaken aan de hand van kwaliteitskaarten, met koffie/thee en heerlijke arretjescake, zijn we op pad gegaan. Al wandelend in gesprek gaan met elkaar, waarbij de uitdaging is om vooral niet te praten over (de inhoud van) het werk. Maar wie zijn we, wat zijn onze interesses en wat is goed aan ons?
Vervolgens mogen we lekker buiten spelen, een parcours volgen met hindernissen en opgelegde beperkingen. Wat doe je als je niets kunt zien? Durf je te vertrouwen op de ander, op de aanwijzingen die je krijgt toegeschreeuwd en hoe borg je samen met elkaar het vertrouwen en de veiligheid? 
Als team samen schatzoeken, aan een wandelkoord en natuurlijk zijn er weer voldoende hindernissen en beperkingen. Hoe ga je dat als groep aanpakken, als deze hindernissen en beperkingen zo duidelijk aanwezig zijn? Hoe zorg je als team dat je één team blijft, met ieders sterke kracht? Op welke manier kan iedereen betrokken blijven bij het samen zoeken naar de schat?

Wat was het een prachtige dag: buiten spelen, lekker lunchen, lachen, de mist ingaan en het samen weer goed doen, er voor elkaar zijn. Verbinding met elkaar in de natuur, verbinding als team Cessio. 
Dankbaar dat ik deze dag mocht verzorgen en de medewerkers van team Cessio mocht begeleiden πŸ€ 

Dinsdag 9 maart 2021 : Wandelochtend


Rust en ruimte vinden en voelen van de eigen fysieke en mentale balans, dat is wat deze deelneemster voor ogen had, toen ze met mij en miene Harry aan de wandelochtend begon.


Het pad was modderig, lastig begaanbaar, hobbelig, maar wat betekent het dan als je op het eindpunt bent van jouw pad?


Letterlijk door vallen en opstaan en met de voeten diep in de bagger, nog wat klimmetjes erbij, de rust en balans vinden om stap voor stap jouw pad te bewandelen. Om dan vervolgens te voelen: dit is niet alleen mijn pad, maar ook het pad van mijn gezin en ik wil dit samen doen!


Dankbaar dat ik deze deelneemster hierbij mocht ondersteunen en begeleiden.
πŸŒΊπŸ’•πŸΎπŸšΆβ€β™€οΈπŸ€

Zaterdag 20 Februari 2021 : Verhuizing

Wij gaan dan toch verhuizen πŸ₯³

Ons nieuwe adres is vanaf 20 februari: Kruisstraat 16, 6301PC IJzeren.

Ook πŸ€Suus coaching en training ... door jou!πŸ€ verhuist mee maar dit adres.


Groetjes van Suus en Peggy en natuurlijk ook doggie Harry πŸ•

Woensdag 3 februari 2021 : Wandelochtend


Alle tijd, energie en aandacht voor jezelf, banjeren in de regen over smalle, modderige en gladde paadjes.


Waar loslaten en vasthouden samen komen en omarmd worden.
Waar ademen leidt tot ontspanning en ruimte in hoofd en gevoel.

Dank aan de twee fantastische deelnemers, voor jullie vertrouwen in mij, voor jullie openheid en kwetsbaarheid en vooral voor jullie zijn vandaag πŸ’•


Ook een keer deelnemen of juist nog een keertje deelnemen, of ken je iemand die wil deelnemen? iedere eerste woensdagochtend van de maand is de wandelochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur. De locatie wordt later afgesproken, in ieder geval zo centraal mogelijk voor alle deelnemers. Er is plek voor 4 deelnemers, zie ik je snel? πŸ€