logo suuscoachingentraining

Aanbod

Zit je even niet zo lekker in je vel? Voel je je moe, meer dan je lief is? Merk je dat je uit balans bent? Zijn er triggers die je doen herinneren aan nare gebeurtenissen? Heb je last van situaties uit je jeugd? Weet je even niet meer zo goed welke kant je uit kunt gaan, heb je het gevoel vast te zitten in oude patronen? Last van fysieke klachten die eigenlijk te maken hebben met mentale en emotionele gevoelens? Voel je je niet happy en kom jezelf niet goed uit dat gevoel? Zitten intense gebeurtenissen je (weer) dwars en voel je je belemmerd in je huidige situatie?

Suus coaching en training kan jou ondersteunen, begeleiden en helpen om “de draad weer op te pakken”, om weer in je kracht te gaan staan, los te laten wat je niet meer dient en toe te laten wat jou kan helpen op jouw eigen pad. Een coachtraject wordt geheel afgestemd op jouw coachvraag, wensen, behoeften en verlangens. Samen gaan we invulling geven aan dat wat jij nodig hebt.

Tijdens de intake van een uur bepaal jij hoe jouw coachtraject uit gaat zien.

Welke vorm van coaching sluit bij jou het beste aan:

Een coachtraject kan bestaan uit lifecoaching, wandelcoaching of paardencoaching met mijn Shetlanders Winner en Juliëtte. Een combinatie van de drie vormen van coaching is zeker ook mogelijk, we kijken vooral naar jouw behoeftes en noodzaak, naar jouw vooruitgang en kwaliteiten.

Hoeveel sessies je graag zou willen afnemen:

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Het inplannen van de sessies doen we samen, in het algemeen zit er drie weken tijd tussen de sessies, zodat jij ook tijd hebt om te herstellen en er ruimte is om te verwerken. Een coachtraject bestaat uit de intake, 4 sessies (of meer, als dat voor jou nodig is) en een evaluatie. 

Het is ook mogelijk om losse sessies te boeken. De losse sessie zal maximaal 2 uur duren, dit is inclusief de intake. In een losse sessie kan een kleinere vraag of een gedeelte van jouw coachvraag behandeld worden. Vanzelfsprekend kan in een losse sessie niet alles aan bod komen, jij bepaalt wat prioriteit heeft. Zowel wandelcoaching of paardencoaching kan bij de losse sessie ingezet worden. Zie het maar als: even de druk van de ketel halen of het buitenste laagje afpellen, waardoor je met nieuwe energie een stukje verder kunt. 

Suus coaching en training is veelzijdig en alles kan op maat gemaakt worden voor jou, opdat jij je hart kunt gaan volgen en jouw levenspad kunt gaan bewandelen. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten bij Suus coaching en training, in het prachtige Limburgse Heuvelland. Lukt dat nu niet om naar mij toe te reizen, ook dat is geen probleem. Met mijn mobile office Pien kom ik net zo gemakkelijk naar jou toe voor een coachtraject of een losse sessie.

Voor de tarieven of andere vragen, wil je nog wat meer informatie, schroom niet en bel me, neem contact met mij op via mail, app, of vul het contactformulier in.

Teambuilding
Een nieuw samengesteld team: tijd om kennis te maken met elkaar, te ontdekken wat ieders kwaliteiten (en valkuilen) zijn, uit te zoeken welke sterke krachten gebundeld kunnen worden?

Een team, al langer bij elkaar en op zoek naar naar nieuwe impulsen: hoe kunnen we nog beter met elkaar samenwerken? Waar zitten strubbelingen en hoe kunnen we die omdraaien naar hernieuwde motivatie en energie? Op welke manier kunnen wij onze prestaties verbeteren en bevorderen?

Een team in ‘zwaar weer’: wat gaat er toch steeds mis? Wat maakt dat er disbalans is, of mogelijk onderling verzet en weerstand? Hoe zit het met ‘de hakken in het zand’, veiligheid en vertrouwen in elkaar en in de organisatie?

Teambuilding bij Suus coaching en training betekent een dagdeel of hele dag werken met, bij en voor elkaar, samen met de paarden, in actie en beweging, maar ook in alle rust en in alle veiligheid.
Teambuilding legt bloot, dat wat bloot gelegd moet worden, en geeft tools, handvaten en richting wanneer je weer op de dagelijkse werkvloer bent. Het levert persoonlijke inzichten op, en zeker ook inzichten in jou als lid van je team en de (samen)werking van het team.

Teambuilding wordt ook nu weer geheel afgestemd op de vraag, behoeftes en verlangens. Aan de hand van een (telefonische) kennismaking maak ik een offerte op maat. Geïnteresseerd, herkenning als je kijkt naar jouw team(s), neem dan contact met mij op, via mail, app of het contactformulier. 

Er is plek voor teams van 4 tot 10 personen, en bij de wens om de paardjes in te zetten, zal de teambuilding plaats vinden bij Suus coaching en training. Als er behoefte is aan teambuilding op locatie of op een andere plaats, dan is dat zeker mogelijk, met mijn mobile office Pien kom ik graag naar jullie toe. Helaas kan ik dan niet de paardjes meenemen.

De wandelochtend
Terug op het programma is de wandelochtend. Geen coaching, maar wel wandelen (maximaal 5 tot 6 kilometers) met alle aandacht voor jezelf. Het voelen van ontspanning in je hoofd en lichaam, het ervaren van rust en ruimte, even alle afstand doen van drukte en hectiek. Gezelligheid, leuke spellen en uitdagingen in de natuur en natuurlijk ook versnaperingen onderweg, de inwendige mens wordt ook goed verzorgd. Op eigen tempo in beweging zijn, in de buitenlucht, in het bos of door het veld. Kortom: jij bent bij de wandelochtend het middelpunt!

De wandelochtend vindt plaats op vrijdagochtend (1 x per maand). De start is om 9.30 uur en het eindigt om 12.30 uur. Hou de agenda in de gaten, want daar staan de datums aangevinkt. Vergeet niet om ook Facebook van Suus coaching en training te checken.
De wandelochtend kan plaatsvinden met 1 tot en met 4 deelnemers, en het leuke is: je hoeft elkaar niet te kennen vooraf. Wil je lekker wandelen en onthaasten, meld je dan aan en zie vanzelf wie er nog meer bij is. Laat je maar verrassen!
De startlocatie van de wandelochtend is wisselend: de ene keer lopen we in het Gerendal in het bos, de andere keer mogelijk over het plateau en wie weet, ook wel weer eens in Midden-Limburg over de prachtige Meinweg. Je ontvangt tijdig van mij de startlocatie.
De kosten van de wandelochtend zijn € 25,00 per persoon en dan ben je 3 uur helemaal onder de pannen, in de natuur, ontspannen en de inwendige mens wordt ook verzorgd. Doe je mee?

Groepsactiviteit met de paarden (maximaal 10 personen)
Even samen met je vrienden een uitje naar de paarden, spelletjes doen met en bij ze in de wei, een workshop paardencoaching beleven? Of samen met je gezin en familie tijd met elkaar doorbrengen in de rust bij de paardjes en je laten uitdagen om met ze te spelen? Wie kan het snelste door het mijnenveld, als er ook nog twee paardjes in het mijnenveld staan? Op welke manier kun je de paardjes parkeren, stationair laten draaien en vervolgens weer in de achteruit zetten om het parcours te vervolgen? 

Op zoek naar een gezellige ochtend of middag, samen met je dierbaren, van jong tot oud, meld je dan snel bij mij. Ik maak een op maat gemaakt aanbod voor jou, breng een offerte uit en kan je nu al een fantastische activiteit met je familie, vrienden en dierbaren garanderen. 

De woensdagmiddag club: activiteiten voor en met kinderen vanaf 7 jaar 
Eén keer per maand zijn op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur kinderen vanaf 7 jaar van harte welkom bij Suus coaching en training. Heerlijk genieten, buiten bezig zijn met het verzorgen en poetsen van de paardjes, stoer met ze te wandelen of spelletjes met ze te spelen. En wellicht sluiten de hondjes van de buurvrouw ook aan en kunnen we hen ook verzorgen en met ze knuffelen en spelen. Kinderen kunnen op deze manier uit hun dagelijkse leven stappen en even alle stress, drukte en het moeten, loslaten. Zij mogen gewoon, met al hun hebben en houden, zijn bij Suus coaching en training. Er wordt natuurlijk ook gezorgd voor wat lekkers te eten en te drinken. 
De woensdagmiddag club heeft plaats voor 1 tot en met 5 kinderen en kost € 17,50. Zie ik jou heel snel een keertje bij mij en de paardjes Winner en Juliëtte? Ik kijk er naar uit. Hou de agenda op deze website in de gaten, of Facebook van Suus coaching en training, want daar staan de datums van de woensdagmiddag club gemeld. Meld je je snel aan via mail, app of het contactformulier?