logo suuscoachingentraining

Over mij

Wie ben ik?
Zoals al verteld op de homepagina, kreeg ik in april 2019 kreeg ik de kans om deel te nemen aan ‘bezinnen op je (werkend) leven’. 5 dagen naar Girona in Spanje, onderdompelen in de wereld van coaching, in een prachtige omgeving. Vanaf dat moment, door te bezinnen op mijn leven met alle ups en downs, ging het roer bij me om. Leven vanuit gevoel, in het hier en nu en in rust. Loslaten en toelaten, accepteren en omarmen, groeien en genieten. En bovenal een carrièreswitch: van jarenlang leidinggevende te zijn geweest naar lifecoach, wandelcoach en paardencoach. Wat is het heerlijk om mijn passie, mijn hartje en mijn intuïtie te kunnen volgen, om mijn eigen pad te bewandelen🍀
Dat betekende ook dat ik me verder ben gaan verdiepen en ontwikkelen in het vak van coach. Want wie ben ik dan? Wat kan ik bieden, wat heb ik te geven? Wat maakt mij onderscheidend van andere coaches en sluiten behoeftes van coachklanten wel aan op mijn aanbod? En als ik dan mijn eigen praktijk ga opzetten, wat is daarvoor nodig? Welke tools en skills moet ik in huis hebben? Mag ik mezelf wel zo in the picture gaan zetten? Is “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg” niet iets wat beter bij me past, of ga ik ervoor?
Met al deze vragen, twijfels en overtuigingen (bij lange na niet altijd even helpend) ben ik in hetzelfde jaar nog aan TC Academy in Rotterdam de post HBO opleiding tot Professioneel Coach gaan volgen en heb ik mijn diploma behaald. 

Daarnaast ben ik opgeleid tot Wandelcoach. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Mindful Run Academie – Mindful Run Nederland. Ik ben hiermee bevoegd om wandelcoaching aan te bieden volgens de Mindful Run coachingsmethode: Mindfulness, Ademhalen, (hard)lopen. 

Mijn passie om nog meer te willen weten, te leren en te ontdekken als coach zorgde ervoor dat ik terecht kwam bij de Academie voor Paard- en Lifecoaching in 2020. Deze opleiding tot Paard- en Lifecoach was voor mij de kers op de taart. Ik die altijd bevreesd was voor paarden echt niet in een wei met paarden ging, ik die vanaf dat moment gegrepen was door de schoonheid, de puurheid, de echtheid van het coachen met paarden. Dit was wat Suus coaching en training af maakte, naast het buiten zijn, gebruik makende van alle elementen die de natuur ons biedt, ook het kunnen inzetten van mijn pony’s bij het coachen. Zo effectief, zo veilig en vertrouwd, oordeelloos en altijd in het hier en nu. 

En nu zijn we alweer een tijdje verder, staat Suus coaching en training op de kaart en vooral niet stil. In de afgelopen jaren heb ik nog diverse trainingen gevolgd, waaronder de driedaagse traumatraining Grenzen, Geweld & Dissociatie gevolgd vanuit Marengo training en coaching en de internationale trainingen Animal Assisted Interventions as a support to Trauma

Wat zeggen anderen over mij?

Neem direct contact op!

Wil je kennismaken met mij, geïnteresseerd in wat ik mogelijk voor jou of jouw team kan betekenen, schroom niet en neem contact met me op. Ik zie en hoor graag van je.