Mijn website is vernieuwd en live

šŸ„³mijn website is vernieuwd en livešŸ„³
www.suuscoachingentraining.nl

“Als je het niet ziet, dan is het er niet… maar wat hijgt er dan toch in je nek”

Zo was het voor mij de afgelopen twee jaar. Ik wist wel dat mijn website stevig onder handen genomen moest worden en totaal niet af was, maar hƩ, zolang ik het niet zag en er niet mee geconfronteerd werd, dan was het geen punt en zat het ergens diep weggestopt.
Dat kan natuurlijk niet goed blijven gaan. Steeds vaker begon het in mijn nek te hijgen, zeker als ik gevraagd werd naar mijn website. Een gevoel van shame-on-me (och mai, nog steeds niks mee gedaan), een gevoel van onkunde (het lukt me nog steeds niet) en een gevoel van druk (het moet nu toch echt gedaan worden)

En dan komt drie weken geleden de omslag bij me, via via ontving ik de gegevens van Ben Buijsrogge van Codeerbeer. Direct geappt, gebeld en mezelf de spreekwoordelijke schop onder de kont gegeven. Nu was ik los, nu mag Suus coaching en training op de kaart.

Ben, wat heb je fantastisch werk verricht, dankjewel voor het bouwen van mijn website.

En dan wil ik graag jullie uitnodigen om eens naar mijn website te gaan. Laat me weten wat je ervan vindt, of geef een beoordeling (review). Ik ben er heel benieuwd naar. Dank jullie wel alvast, veel lees- en kijkplezier.

Lieve groeten van Suus en natuurlijk ook van WinneršŸŽ en JuliĆ«ttešŸŽ

šŸ€suuscoachingentrainingšŸ€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *